Auctus
Auctus

‘Voer het gesprek met je team in plaats van met je leidinggevende’

FIT®

Het individueel functioneren bespreken in het hele team? Ik geloof erin. Want wie kent je beter dan je eigen teamgenoten? Als teamleden stuk voor stuk hun ontwikkelvraagstukken inbrengen leert het hele team!

Samen met Rudy Vandamme heb ik hiervoor methodiek ontwikkeld: FIT®. Dat staat voor Functioneringsgesprekken in Teamverband. Of noem het Feedback- en ontwikkelgesprekken in Teamverband als je wilt. Het ritueel van zes stappen, de spelregels en een bekwame facilitator bieden veiligheid en succes. De methodiek faciliteert bovendien de versterking van regie en zelfsturing in teams en past daarom ook heel goed bij zelfsturende teams.

Ik besef me dat heel veel van de hoe-vragen aan het team kunnen worden gesteld, dat is een radicaal andere mindset dan ik had

Wil je weten hoe FIT® werkt, stuur me dan een appje of mailtje en ik stuur je een beschrijving van de methodiek.

FIT® ervaren of zelf leren?

Ik faciliteer én train teamcoaches en facilitators om FIT® zelf te gaan doen. Van kort programma tot intensief, meerdaags leertraject. En dat is altijd maatwerk. App, bel of mail me om vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen of om in contact te komen met ervaringsdeskundigen en/of andere bekwame facilitators.

 

© FIT van Rudy Vandamme: FIT is als onderdeel van de Ontwikkelingsgerichte benadering, zoals gedeponeerd voor de Benelux onder nummer 1354702, intellectueel eigendom van Rudy Vandamme. FIT is als merknaam beschermd.

De andere ontwikkelthema's

Leiderschap

‘Authentiek en bewust in je rol’

Talentontwikkeling

‘Stevig in je rol, met energie aan het werk’

Teamontwikkeling

‘Samen leren, samen presteren’