Auctus
Auctus

‘Voer het gesprek met je team in plaats van met je baas’

FIT©

Het individueel functioneren bespreken in het hele team? Ik geloof erin. Want wie kent je beter dan je eigen teamgenoten? Als teamleden stuk voor stuk hun ontwikkelvraagstukken inbrengen leert het hele team!

Samen met Rudy Vandamme heb ik hiervoor methodiek ontwikkeld: Functioneringsgesprekken in Teamverband. Of noem het Feedbackgesprekken in Teamverband als je wilt.

Het ritueel, de spelregels en een bekwame facilitator bieden veiligheid en succes. FIT© past als gespreksmethodiek heel goed bij zelfsturende teams én de methodiek faciliteert de versterking van regie en zelfsturing in teams.

Ik besef me dat heel veel van de hoe-vragen aan het team kunnen worden gesteld, dat is een radicaal andere mindset dan ik had

FIT© ervaren of zelf leren?

Ik faciliteer én train teamcoaches en facilitators om FIT© zelf te gaan doen. Van individueel gepsrek tot meerdaags, intensief leerprogramma. En dat is altijd maatwerk. Bel me om vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen.

 

© FIT van Rudy Vandamme: FIT is als onderdeel van de Ontwikkelingsgerichte benadering, zoals gedeponeerd voor de Benelux onder nummer 1354702, intellectueel eigendom van Rudy Vandamme. FIT is als merknaam beschermd.

De andere ontwikkelthema's

Leiderschap

‘Authentiek en bewust in je rol’

Talentontwikkeling

‘Stevig in je rol, met energie aan het werk’

Teamontwikkeling

‘Samen leren, samen presteren’