Auctus
Auctus

‘Je moet af en toe stilstaan om snelheid te maken’

Individuele & Executive Coaching

Van professional tot directeur, je staat zo af en toe op ‘een kruispunt’: net in je nieuwe rol/positie, toe aan een carrièrestap, je ervaart een ‘vastloper’ in samenwerking of je hebt bijvoorbeeld de wens om scherper te worden in de rol die je hebt.

We zetten je even stil, houden je de spiegel voor en helpen je om de aandacht te richten op datgene waar je echt invloed op hebt. Zodat je vervolgens bewust, scherp en op eigen kracht in beweging komt. Of je nu alleen bestuurder bent of met een aantal collega’s aan het roer staat.

‘Auctus helped me to establish a set of career goals and take the steps to pursue them. Valentijns style specifically is friendly but strong and he’s not affraid of reviewing delicate topics in order to carry on with the overall progress. I’ve found his contribution to my career very valuable.’ – C. Vassalo

Kortere reflecties en coaching kan op jouw kantoor, via een conference-call of bijvoorbeeld tijdens een wandeling. Dat laatste werkt inspirerend, ook op afstand.

Voor steviger reflecties met jou en je team maken we ruimte om elkaar op te zoeken. Een middag op een buitenlocatie of een meerdaagse retraîte op de Veluwe, in Zuid-Limburg of bijvoorbeeld in Zuid-Zweden. Laten we samen onderzoeken wat het beste werkt.