Auctus
Auctus

‘Wat telt is het effect’

Referenties

Wij ondersteunden al eens leiders, teams en professionals van onder andere

                                                 

Enkele van de ervaringen die met ons gedeeld zijn

‘Authentiek leiderschap’
(Executive coaching)

‘Ik vind het prettig om te reflecteren op de thema’s die voor mij als bestuurder spelen, in relatie tot de ontwikkelfase waarin onze organisatie zich bevindt. Hoe verhoud ik me tot het appèl dat directeuren op mij doen? Hoe handel ik congruent vanuit het strategisch kader en vanuit mijn visie op mijn rol? Authentiek blijven is de kunst. En daar kan ik de spiegel die Auctus mij en mijn collega-bestuurders voorhoudt bij gebruiken.’
Aldus een bestuurder 

‘Persoonlijke ontwikkeling’
(Persoonlijke coaching)

‘Arjen is een krachtige coach. Hij weet de juiste vragen te stellen om patronen te herkennen en nieuwe wegen te verkennen. Ik heb met veel vertrouwen mogen genieten van zijn feedback en spiegel.’
Aldus een schooldirecteur 

‘In het kijken vanuit verschillende posities en delen van overtuigingen ligt wijsheid verscholen’
(Intervisie voor bestuur)

We beschouwen we onder belegeleiding van Auctus vraagstukken steeds weer vanuit o.a. het systemisch gedachtegoed en je eigen rol en ‘personal belief system’. Dit geeft ieder lid van de groep handvatten om vraagstukken beter te doorzien en als bestuurder daarin keuzes te maken. Daarin is er overigens niet altijd sprake van een goed of fout.
Aldus een Bestuurder

‘Leer het ongemak als team aan te gaan’
(Teamcoaching voor een vakgroep medisch specialisten)

Als team groeien betekent samen op reis gaan, successen vieren en ook het ongemak onderling aangaan. Valentijn begeleidde dat op deskundige wijze, hield ons persoonlijk en ook als team de spiegel scherp voor. Oordeelloos naar ons als persoon en gericht op het vergroten van ons bewustzijn in wat we zelf praktisch kunnen bijdragen om als vakgroep te groeien. We ervaren nu meer veiligheid onderling, kunnen elkaar aanspreken en confronteren met behoud van onderlinge relaties én het team voelt weer als belangrijk om tijd en energie in te investeren naast je eigen werk en patiëntenzorg. Samen komen we verder.

Aldus een medisch specialist

Carrière ontwikkeling
(Individuele coaching bij een internationaal carrièrevraagstuk)

‘Valentijn helped me to establish a set of career goals and take the steps to pursue them. Valentijns style is friendly but strong and he’s not affraid of reviewing delicate topics in order to carry on with the overall progress. I’ve found his contribution to my career very valuable.’

Aldus een CEO

‘Een stap in mijn ontwikkeling’
(Individuele coaching bij een persoonlijk ontwikkelvraagstuk)

Valentijn stelt rake vragen, bracht op mij een rustige manier weer bij mijn eigen gevoel, liet mij nadenken over mijn eigen drijfveren en zette mij in mijn kracht. Elke gesprek was met flink wat humor doorspekt, leidde tot positieve acties en bracht mij verder in mijn ontwikkeling als mens, manager en coach.

Aldus een projectmanager

‘Buiten mijn comfortzone gebeurde het’
(Leerlijn voor high potentials)

Ik heb ervaren dat je buiten je comfort-zone écht veel leert, mede op persoonlijk vlak, door mezelf in deze leerlijn onder een vergrootglas te leggen. Leiderschap pakken in mijn eigen project leerde me dat ik veel kan realiseren en veel invloed heb op het groter geheel, op de organisatie waar ik onderdeel van ben. Ik hoef daar niet meer onzeker over te zijn. Ik kreeg de ruimte om in de organisatie om me heen te kijken en te netwerken. Ik kan mijn eigen team nu beter verbinden met het groter geheel.

Aldus een deelnemer

NB: T.b.v. privacybescherming zijn de namen op deze pagina en bij de quotes op de themapagina’s weggelaten. Indien je ervaringsdeskundigen persoonlijk wilt spreken dan ben je daartoe van harte uitgenodigd. Laat het ons weten en we brengen jullie – na wederzijds goedkeuren – graag met elkaar in contact!