Auctus
Auctus

Deze tijd vraagt 'wicked skills'

Training

De 21ste eeuw vraagt zelfvertrouwen én specifieke vaardigheden van leiders, coaches en staf. Kunnen omgaan met complexe situaties, daarbinnen bekwaam en eigenzinnig zijn en ook dé partner zijn om professionals en teams succesvol te laten opereren en presteren.

Drie leergangen

Op basis van ruim 20 jaar ervaring in training en coaching in een verscheidenheid aan organisaties en sectoren heeft Auctus drie leergangen ontwikkeld.

Opzet van onze leergangen

Elke leergang is hybride van opzet, begint met een scherpe intake en voorbereidingsfase, gevolgd door een keuzemenu van blended trainingsmodules, desgewenst aangevuld met individuele coaching. Je kiest als deelnemer na de intake zelf wat je aan training en coaching volgt en leert op basis van wat je in je praktijk nodig hebt. In de slotfase van een leergang zet je als deelnemer een komma achter je ontwikkeling door concrete vervolgacties voor jezelf te plannen, ook hierin pak je zelf regie.

Wat we je als deelnemer bieden

Wat je bij Auctus niet krijgt

Alleen in-company

Onze leergangen worden alleen in-company en op maat gefaciliteerd. Door in de specifieke context te werken en het ingezette lesmateriaal hierop aan te passen brengen we het leerproces naar je praktijk.