Auctus
Auctus

‘Als je werkt vanuit je talent sta je sterker, vooral als het spannend wordt'

Talentontwikkeling

Wie ben je? Waar ben je echt goed in? Waar krijg je energie van? En hoe draag jij bij aan je team of het grotere geheel waartoe je behoort?

Simpele vragen, nietwaar?! En kun jij elke vraag voor jezelf direct beantwoorden. Kun je bij elk antwoord ook nog zeggen: ‘.. jawel, dat is zo, en die eigenschap of competentie benut ik ten volle in mijn werk!’ Passen je  persoonlijkheid, zorgzaamheid, leiderschap, ondernemerschap of adviesvaardigheden goed binnen de context waar je werkzaam bent? En denkt je baas of klant daar ook zo over?

Krachtig adviseurschap

‘Deelnemers, diverse adviseurs uit onze organisatie, waren enthousiast en kregen veel handvatten om met het geleerde in de praktijk aan de slag te gaan. Het effect is dat vroegere kritische geluiden over onze adviseurs zijn verdampt. In de leergang merk je dat Valentijn weet waar hij over praat en goed aanvoelt waar het bij ons om draait. Hij creëert een sfeer van veiligheid waardoor mensen zich kwetsbaar op kunnen stellen. Alles is bespreekbaar en er werd niets uit de weg gegaan..’

Paul Kramers, Manager P&O Pieter van Foreest

Ik krijg er energie van om samen met jou of je team aan talentontwikkeling te werken. Of je nu professional bent of lid van een managementteam. Waar het inzicht biedt in ontwikkelkansen zet ik tools en business games in. Denk aan de AEM-cube, een koerskaart of een talentenspel.

De andere ontwikkelthema's

Leiderschap

‘Authentiek en bewust in je rol’

Teamontwikkeling

‘Samen leren, samen presteren’

FIT

‘Individuele én teamontwikkeling’