Auctus
Auctus

Zet je eigen energiebronnen in

Energie

Een onverwachte vraag of opdracht kan je energie geven. Deze set vragen van Auctus omvat 80 vragen en opdrachten vol positiviteit. Je bent gewaarschuwd!

Waartoe

Omdat er ellende genoeg is en het soms een hele toer is om daar wat positiviteit tegenover te stellen. Niet om ellende te negeren, maar om wat balans te brengen in je aandacht voor geluk en aandacht voor gedoe. We gunnen iedereen een gezonde dosis ontwikkeling en plezier. Deze set ondersteunt het voorbereiden of houden van een positieve en Ontwikkelingsgerichte dialoog.

Vorm

Koester wie je bent als mens, je achtergrond en de mensen om je heen. Daarom zitten er in deze set 40 kaarten met vragen die je bewust maken van waar je zelf kracht en energie vandaan kunt halen. Ofschoon de toekomst niet bestaat kun je die vandaag, in het hier en nu, wel beïnvloeden. Daarom hebben we 40 actiekaarten in deze set gestopt als handvat om iets positiefs te doen voor jezelf en/of je omgeving. Er zijn korte en ook wat uitgebreider opdrachten. Op de achterkant van de kaarten staan foto’s die iets zeggen over het thema van de vraag of de opdracht. Geniet ervan!

Voor wie

Wat voor rol je ook hebt, als je er aan toe bent dan gebruik je deze set. Wanneer, waar, hoe, hoe lang en met wie je het wilt. Als je er behoefte aan hebt trek je een kaart, in je eentje of met je team. Mensen kunnen tussentijds aanhaken en afhaken, allemaal ok!

 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niet klaar bent voor wat extra energie of enthousiasme, dat is helemaal geen punt! Leg deze set kaarten dan terzijde, want je hoeft jezelf niet tegen je zin in gelukkiger te maken.

Achtergronden

Wij hebben met zorg en veel plezier een selectie van tachtig vragen en opdrachten voor je gemaakt. We hebben ons daarbij laten inspireren door onder andere Daniel Pink, Otto Scharmer, Robert Dilts, Jan van Setten, Jeff Gasperz, Paul Iske, Mel Robbins, Susan Jeffers, het systemisch gedachtegoed, principes uit de positieve psychologie en de Ontwikkelingsgerichte benadering.

Voorbeelden van vragen en opdrachten zijn:

Nieuwsgierig geworden? Bestel je eigen spel, neem de set mee in je tas en leg af en toe een vraag op tafel.

Spellen bestellen

Voor €27,95 excl. btw is de set met vragen van jou. Stuur ons je gegevens en in het onderwerp van je mail “Energie” en wij zorgen dat de doos bij je op de mat valt.
Bestel per e-mail

Handleiding

In de uitgebreide handleiding geven we je algemene handreikingen voor het inzetten van deze vragenset. Daarnaast tref je er een toelichting en uitgebreider achtergrondinformatie in aan, soecifiek voor de kaarten met een * -symbool.

Auctus verspreid zo min mogelijk papier. Laat die bomen maar groeien!

Over de auteurs

Valentijn Spit is senior adviseur, trainer, coach en oprichter van Auctus. Hij richt zich op leiderschaps-, team- en talentontwikkeling en werkt daarin op basis van de principes uit de krijgskunst, systemisch werk, NLP en de Ontwikkelingsgerichte benadering.

Andrea Thijssen  is senior adviseur, trainer, coach en partner van Auctus. Via deze set vragen deelt ze haar passie om leven en plezier te brengen in teams en organisaties vanuit haar jarenlange ervaring op het vlak van teamcoachin, systemisch werk en Ontwikkelingsgericht werken.

© 2023 Auctus TCA