Auctus
Auctus

'Authentiek, persoonlijk leiderschap brengt jou en je team verder'

Leiderschap

Je bent bestuurder, teamleider of (opleidings)manager. We helpen je met passie bij het versterken van leiderschap in je organisatie. Van je eigen leiderschap tot het leiderschap in je MT of de hele organisatie. Daar hebben we methodiek voor ontwikkeld en daar schrijft Valentijn op dit moment een boek over.

‘..in de programma’s van Auctus is aandacht voor hoofd, hart en lijf. Niet alleen denken, maar vooral ook ervaren, voelen en doen. Ik zie dat mensen daardoor steviger komen te staan. Ze zijn zekerder in hun beslissingen en in omgaan met hun eigen kwetsbaarheid.’ – F. Drexhage

We gaan in elk geval samen op pad. Cocreatie! We ontwerpen een ontwikkelprogramma dat bij jouw leiderschapsvisie en doelen past. Van een individueel coachingstraject en meerdaagse training voor een MT tot een volledig MD-programma voor alle hiërarchische lagen, dat zich over een langere periode kan uitstrekken. Vervolgens geef jij aan welk deel van het programma wij faciliteren en welk deel je zelf voor je rekening neemt. Jij bent ‘in the lead’! Hoe we trainen en opleiden lees je hier.

Omdat we willen dat een programma écht goed aansluit op jouw ontwikkelvraag binnen jouw context maken we graag tijd om met je te sparren over dit mateloos intrigerende onderwerp.

De andere ontwikkelthema's

Talentontwikkeling

‘Stevig in je rol, met energie aan het werk’

Teamontwikkeling

‘Samen leren, samen presteren’

FIT©

‘Individuele én teamontwikkeling’